#DeleteFacebook

#DeleteFacebook

De meeëter is uitgebarsten; De spiegel zit onder de klodders. Als je Mark Zuckerbergs portretje op internet ziet dan zou je zeggen dat hij nog iedere dag puistjes uitknijpt voor de badkamerpiegel. Nu is zijn bedrijf ontploft. Dat geeft wat meer etter en pus op de spiegel. Sorry, ja sorry...

Opruimen, dat allereerst. Puistjescremes willen niet echt helpen, dan maar starten met een goed dieet lijkt het meest logisch.

Onsmakelijk is het zeker! Ik was niet echt een Facebookganger. Maar ik had toch van tijd tot tijd leuke ontmoetingenmet oude vrienden. Vooral met de jongens en meisjes in het buitenland. Goed om contact te houden met familie van ouders tot verre tantes.

Wat me ook trok aan een rondje Facebook was de goede tips van mijn netwerkje. Zo tipte een Engelse vriend Jonathan Pie filmpjes. Handig is ook om af en toe weer eens Stoney Cars onder de aandacht te brengen.

Het is tijd om opzoek te gaan naar een ander netwerk. Het liefst natuurlijk samen met mijn netwerkje familie en vrienden. Maar ik kan mij ook voorstellen dat de toekomst meerdere Facebook-achtige sociale netwerken naast elkaar bestaan. Of dat je weer reageert op iemands eigen website.

Ik ben van plan een klein onderzoekje te doen naar de volgende plek waar ik mijn realworld online netwerkje ga ontmoeten en waar ik mijn nieuws en tips kan delen.