Praatjes

Act in South Africa

In 1998 heb ik met een stel vrienden een reis door Zuid Afrika gemaakt. Foto's van die reis kun je bekijken in dit boekje te vinden op blurb.com.

Hotel Nassau

Hotel Nassau Bergen aan Zee

In Bergen aan Zee staat op een duintop aan het strand een lieflijk gebouwtje; Hotel Nassau. Het gebouwtje is gekocht door een groepje handige jongens en zien daar een mooi project in.

Zo'n groot project in het hart van Bergen aan zee laat de bewoners van Bergen aan Zee niet onberoerd. Voor- en tegenstanders staan lijnrecht tegenover elkaar.

Televisieprogramma Een vandaag heeft er een item overgemaakt. Ik ben gevraagd om ook iets te zeggen op televisie als kunstenaar uit "kunstdorp" Bergen aan zee.

Mijn bijdrage aan de discussie rond Hotel Nassau zijn twee kleurplaten. De ene plaat vertegenwoordigd de huidige situatie en de andere de toekomstige situatie. Het geeft een mooi tegenwicht tegen de architectentekeningen die de toekomst er altijd mooier uit laten zien dan ze werkelijk worden.

De platen zijn op deze pagina te downloaden. Tip; kleur eens lekker over de lijntjes!

 

#DeleteFacebook

#DeleteFacebook

De meeëter is uitgebarsten; De spiegel zit onder de klodders. Als je Mark Zuckerbergs portretje op internet ziet dan zou je zeggen dat hij nog iedere dag puistjes uitknijpt voor de badkamerpiegel. Nu is zijn bedrijf ontploft. Dat geeft wat meer etter en pus op de spiegel. Sorry, ja sorry...

Opruimen, dat allereerst. Puistjescremes willen niet echt helpen, dan maar starten met een goed dieet lijkt het meest logisch.

Onsmakelijk is het zeker! Ik was niet echt een Facebookganger. Maar ik had toch van tijd tot tijd leuke ontmoetingenmet oude vrienden. Vooral met de jongens en meisjes in het buitenland. Goed om contact te houden met familie van ouders tot verre tantes.

Wat me ook trok aan een rondje Facebook was de goede tips van mijn netwerkje. Zo tipte een Engelse vriend Jonathan Pie filmpjes. Handig is ook om af en toe weer eens Stoney Cars onder de aandacht te brengen.

Het is tijd om opzoek te gaan naar een ander netwerk. Het liefst natuurlijk samen met mijn netwerkje familie en vrienden. Maar ik kan mij ook voorstellen dat de toekomst meerdere Facebook-achtige sociale netwerken naast elkaar bestaan. Of dat je weer reageert op iemands eigen website.

Ik ben van plan een klein onderzoekje te doen naar de volgende plek waar ik mijn realworld online netwerkje ga ontmoeten en waar ik mijn nieuws en tips kan delen. 

50

Ja, ik ben vijftig jaar geworden. Dat moest gevierd worden! Op een dag in december hebben Jasmijn en ik de knoop doorgehakt en het Zeehuis geboekt. Spannend was het of we het grote gebouw konden vullen met genoeg mensen om het te kunnen betalen én om het gezellig te kunnen maken. Er ging een E-mail uit naar ongeveer de zelfde lijst als Jasmijns en mijn trouwerij. Binnen twee dagen was de tent gevuld en hebben zo'n 170 mensen aangeschoven voor het eten.

Op deze plek zal ik deze dagen een verslag schrijven van het feest. Ik heb niet gefotografeerd maar gelukkig hebben mijn Oom Gerard en anderen af en toe wat foto's getrokken.

Op deze plek komt binnenkort ook de link naar De Grote Diashow op Flickr die tijdens het feest werd getoond. Op moment van schrijven is de computer hard aan het uploaden (nog 1451 foto's te gaan).

Kon hesi baka!

Poeh hé...

Voor iedereen plek in 2018!

Ha hé, 2018 is net begonnen en ik heb mijn eigen website los van SproetS! Het is de bedoeling dat deze web-omgeving vooral voor privé dingen wordt gebruikt.